Temperaturfilt 2018 – Virka Tillsammans

Temperaturfilt 2018 – Virka Tillsammans
14 januari, 2018 Diwy

Då har det gått två veckor på det nya året. Väldigt kul att se att det är så många som virkar Temperaturfiltar tillsammans med oss. Ni missar väl inte att lägga upp bilder i bildtråden i FB gruppen CAL – Virka Tillsammans med Favoritgarner och att använda #sbtemperaturfilt2018 på sociala medier.

  

Efter 14 dagar är Annas filt 7 cm hög och Maries är 7, 5 cm hög.

  

Vi vill såklart visa upp bilder på hur det går för alla er som virkar Temperaturfiltar tillsammans med oss. Här under är några av alla fina varianter vi har hittat under #sbtemperaturfilt2018. Ingen blir den andra lik! Det är även roligt att se att vissa har valt att göra vågfiltar istället för vårt mönster. Kreativitet är uppskattat. Vilka otroligt fina filtar vi kommer ha i slutet av året 😉

Karin @virklust som var en av vinnarna har fått hem startpaketet hon valde och har virkat ikapp oss andra. Vi hoppas så klart att ännu fler kommer börja virka temperaturfiltar och bli inspirerade av oss alla.

Stitchbloggaren Maria – Annimia, är även hon i fas med sin temperaturfilt. Maria valde ju att sticka istället för att virka. Läs mer på hennes blogg annimia.com där ni hittar mönstret hon använder, hennes temperaturskala och färger. Det är två stitchbloggers till som valt att sticka sina temperaturfiltar efter Marias mönster, så vi får flera fina stickade varianter att visa er med. Är det fler som stickar sina temperaturfiltar?

  

/ ByMimzan och AnnaVirkpanna

Kommentarer

  1. Erik Sandberg 8 månader sedan

    Testar att kommenteraasdasdasd

  2. Erik Sandberg 8 månader sedan

    Testar att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*