Om oss

DIWY.se – Do It With Yarn, är en portal med fokus på design, mönsterskapande och nyheter inom området hantverk och handarbete med garn. Intresset för denna typ av skapande har genom tiderna varierat men de senaste åren har det åter fått en rejäl peak, särskilt just området virkning. Det har dessutom tillkommit en helt ny generation och genom sociala medier har vi fått se ett helt nytt formspråk födas.

Skapar du egna mönster och vill synas på Designers Wall?
Har du som hobby att skapa egna mönster och vill ha en profil på Designers Wall tillsammans med din design? Att ha en profil är för privatpersoner kostnadsfritt och vi har ingen gräns på antal mönster eller erfarenhet. Vi länkar till din blogg eller laddar upp dokument i pdf-format. Du kan också sälja mönster mot en avgift per sålt mönster. Kontakta oss så berättar vi mer om detta samt om våra olika samarbetsvarianter.

Företag
Efterfrågan på mönster online är stort och företag som vill veta mer om hur man kan ansluta sig till vår mönsterbank, annonsera på sidan eller är intresserade av annan form av samarbete är hjärtligt välkomna att höra av sig till oss.

Kontakt
Ni når oss enklast via e-post: hello@diwy.se
eller 0733-143800.

LEDIG TJÄNST

Webbutvecklare & Content Mananger inom e-commerce

Nu söker vi en Webbutvecklare & Content Mananger inom e-commerce till våra sidor www.diwy.se och www.favoritgarner.se

Favoritgarner är en modern nätbutik för garn och tillbehör med fokus på design. Vid vår start i april 2016 introducerade vi för branschen något nytt, samarbeten med kreativa och inspirerande hobbyskapare och Influencers. Detta ledde till en snabbt växande trend och tack vare sociala medier spred sig den lilla webbshopen snabbt till världens alla hörn och en internationell efterfrågan var ett faktum. Under 2018 tar Favoritgarner nästa kliv och öppnar upp sin internationella e-handel.

Portalen DIWY har fokus på design, mönsterskapande och nyheter inom området hantverk och handarbete med garn. Intresset för denna typ av skapande har genom tiderna varierat men de senaste åren har det åter fått en rejäl peak, särskilt just området virkning. En helt ny generation har upptäckt skapande med garn och genom sociala medier har vi fått se ett helt nytt formspråk födas.

OM TJÄNSTEN
Genom att utöka vårt team vill vi fortsätta att driva utvecklingen av att skapa en positiv kundupplevelse i vår e-handel samt vidareutveckla designplattformen. Som Webbutvecklare & Content Manager inom e-commerce arbetar du huvudsakligen med att vidareutveckla, optimera, och ansvara för drift och underhåll av e-handelsplatserna.

Vi är ett litet team i en växande fas vilket kräver att du har hög kompetens och erfarenhet inom webbutveckling och e-commerce, är ansvarsfull och är pådrivande för att nå företagets mål. Vi söker dig som är en prestigelös och ansvarsfull team-player och som vill se företaget växa och lyckas. Tjänsten innebär ett mycket självständigt arbete och då ingen inom bolaget har djupare kunskap inom dessa områden finns därför ingen möjlighet att lära upp någon i de program som krävs för att utföra det dagliga arbetet.

-Erfarenhet i affärssystemet WordPress med WooCommerce är ett måste då det dagliga arbetet sker här.

– Som e-handelsansvarig och produktadministratör på DIWY och Favoritgarner har du huvudansvaret för att produkterna och hemsidan är optimerade för digital försäljning.

– Krav på relevant utbildning inom e-handel och minst ett par års arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning inom e-handel.

– Adobe Paketen Photoshop, InDesign och Illustrator samt grundläggande kunskaper i CSS/HTML/PHP.

– Skapa kommersiella produktbilder och skriva säljande texter på svenska och engelska. Ladda upp nya produkter, skapa bildunderlag till kampanjer, rätta och/eller rapportera buggar samt har daglig dialog med övriga personer inom bolaget för att skapa ett sömlöst flöde mellan alla parter.

– Behärska Office-paketet mycket väl. Språk svenska och engelska, flytande muntligen och skrift.

– Det är en fördel om du har känsla för färg och form i syftet att förstå och förmedla företagens profil.

Arbetsplatsen är belägen i Kungsängen men vi flyttar till Västerås juli 2019. Vi erbjuder ett roligt arbete i en växande bransch där vi lägger stor vikt vid att vara nytänkande och ha viljan att tillsammans vidareutveckla vårt sätt att se på garn och design. Tjänsten avser en timanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning. Konsultuppdrag eller projektanställning är även av intresse då rätt person är det viktigaste för oss. Tillträde snarast möjligt. Ej distansarbete. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten tillsätts när rätt person hittas.

Frågor och ansökan skickas till VD Nina Gillvén, mobil 0708-33 33 70 eller e-post: hello@diwy.se

Varmt välkommen med din ansökan!

***********************************

DIWY AB med org.nr 559117-7190 är en del av Gillvén Gruppen AB.